dinsdag t/m vrijdag
10:00-18:00

zaterdag
12:00-17:00

Van juni t/m augustus
gesloten op zaterdag


Contact


Nieuws

 

We hebben weer nieuw werk van Atelier in Vuur en Vlam. Coby en Lia, de twee keramistes die onder deze naam werken, maken een verscheidenheid aan mooi werk. Van schalen en vazen tot beeldensets en waxinelichthouders. Kijk voor het volledige aanbod op onze webshop of kom het gezellig bekijken in onze winkel.

17-03-18

Tentoonstelling Theo Wolfs

8 maart t/m 18 april 2018

in het Atrium van De Friesland Zorgverzekeraar

Theo Wolfs (Wolvega, 1944) is qua schilderen een echte laatbloeier. Howel het zijn hele leven altijd wel heeft beheerst, stond het door zijn werk altijd op een laag pitje. Wel volgde hij een aantal cursussen bij Doet Boersma.

Na zijn pensionering volgde hij, op advies van Douwe Elias, de Klassieke Academie te Groningen, welke hij in 2014 succesvol afrondde.

Theo Wolfs heeft een zeer eigen stijl en handschrift ontwikkeld. Zijn onderwerpen zijn klassiek; landschappen (waarbij vooral het Wad veel terugkomt), stadsgezichten, stillevens en interieurs. Hierbij legt hij de nadruk op sfeer, kleurstellingen, compositie en ruimte. Zijn werken zijn met een losse, krachtige toets geschilderd. Het geheel roept bij de kijker een gevoel van blijheid, vrijheid en rust op.

Intussen heeft hij met succes geëxposeerd in diverse galeries in Nederland en België.

10-03-18

Deze leuke waxinelichthouders heten ‘Anemoonlichtjes’. De lichtjes zijn met de hand gemaakt door glaskunstenares Kim ten Oever en dus allemaal uniek. Ze zijn leuk om te geven én leuk om te krijgen. Een uniek cadeau en een vrolijke toevoeging aan het interieur. Te koop in de winkel en de webshop.
03-03-18
Kunstuitleen Friesland is i.s.m. studenten van NHL Hogeschool bezig met het ontwikkelen van een app. Met deze app kun je schilderijen en beelden uit onze collectie op ware grootte in je eigen huiskamer weergeven. De ontwikkeling van de app zit nu in de testfase en daarvoor zoeken we testers. Dus ben je van plan om volgende week je kunstwerk om te ruilen, ben je toevallig in de buurt of lijkt je gewoon leuk om te helpen? Kom dan volgende week zaterdag 3 maart tijdens openingstijden langs om ons te helpen de app nog beter te maken!
24-02-18
Onze tassencollectie is weer aangevuld!
We hebben nieuwe tassen van Jongkruit Tassen. De tassen zijn met de hand gemaakt van oude reclamebanieren. Hierdoor is elke tas uniek. Kijk voor het volledige aanbod op onze webshop of kom langs in onze winkel.
17-02-18

Kijk voor meer nieuws op onze Facebook-pagina.