dinsdag t/m vrijdag
10:00-18:00
zaterdag
12:00-17:00

Van juni t/m augustus gesloten op zaterdag


Contact


Nieuws

 

In onze winkel en webshop is weer nieuw werk van keramiste Anneke Harting te koop. Haar werk kenmerkt zich door vrolijke kleuren en mooie beschilderingen. Bij elk werk hoort ook een klein werkje met informatie over het werk: de tekst en tekeningen en wat het betekent. Kijk snel op onze webshop of kom gezellig langs.
17-10-17
In onze winkel én webshop is nieuw werk van keramiste Judith Mulder te koop. Haar werk staat bekend om de gekke vormen en figuren. Ze maakt gebruik van een combinatie van zwart/wit en kleurrijke vlakken. Haar creaties stemmen altijd vrolijk en fleuren elk interieur op. Kijk op onze webshop of kom langs in de uitleen voor het volledige aanbod.
30-09-17
Nieuwe tuinvogels van Fredie Schenk!
We hebben onze voorraad tuinvogels weer aangevuld. Er is veel volop keus in kleuren en maten. Daarnaast hebben we ook ander werk van Fredie te koop, zoals vrouwfiguren en levensboten. Alle werken worden verkocht met stang, zodat ze buiten in de grond gezet kunnen worden.
Je vindt alle werken ook op onze webshop!
23-09-17
Vrolijke zeefdrukken in de aanbieding!
In onze winkel én webshop vind je deze kleurrijke zeefdrukken. Ze zijn niet alleen hartstikke leuk, ze zijn ook nog eens afgeprijsd. Dus heb je voor een leuke prijs een mooi werk voor aan de muur.
Kijk snel op onze webshop of kom gezellig langs.
16-09-17
We hebben weer leuke nieuwe werken van Jikke van de Waal in de winkel. Het werk van keramiste Jikke van de Waal kenmerkt zich door de natuurlijke kleuren. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur: het land, het water en de vogels. De beeldjes zijn te vinden in onze winkel én op onze webshop.
09-09-17
We zijn terug van vakantie! En dat betekent dat iedereen weer van harte welkom is om langs te komen.
We hebben genoeg mooie werken te leen én te koop en leuke cadeautjes om te geven en te krijgen.
Kom gezellig langs.
02-09-17

Kijk voor meer nieuws op onze Facebook-pagina.