Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag 12.00 -18.00 uur.
Zaterdags gesloten in mei, juni en aug.

Vakantiesluiting:
zat. 3 t/m ma. 23 aug.

Contact

Kunst Kopen

Collectie

Alles in onze huurcollectie is ook te koop. Op deze website is een groot deel van de collectie te zien. Er worden regelmatig nieuwe werken in de collectie opgenomen en sommige kunstwerken zijn nog niet gefotografeerd. Het is mogelijk om kunstwerken vrijblijvend te reserveren. Ga naar de collectie.

Cadeau artikelen

In onze winkel in Leeuwarden hebben we een bijzonder aanbod cadeau artikelen. Wij verkopen een met regelmaat wisselend assortiment keramiek, beelden, tassen en andere design artikelen. Via onze facebookpagina kunt u op de hoogte blijven van onze nieuwe aanwinsten. Kijk in onze webshop voor een selectie van de winkelproducten.

Ophangsystemen

Voor het regelmatig wisselen van kunstwerken is een ophangsysteem heel handig. Wij verkopen de ophangsystemen van STAS en hebben altijd een basis assortiment op voorraad. Voor informatie over de montage van onze ophangsystemen, klik hier.

Giclées

In onze winkels bieden wij giclées aan die zijn uitgegeven door Art Revisited. Een giclée is een hoogwaardige kunstreproductie die in beperkte oplage is gedrukt op canvas of fine art paper. Bij de giclée wordt een door de kunstenaar gesigneerd certificaat geleverd waarop ook de oplage staat vermeld. Kijk voor ons assortiment in onze webshop.

Aanbiedingen

Oudere kunstwerken worden soms voor sterk gereduceerde prijzen verkocht. Deze kunstwerken vind je op onze webshop en op de Jupiterweg 6.

Kunstkoopregeling

Voor aankopen boven € 200,- kunt u gebruik maken van onze Kunstkoopregeling. U kunt het kunstwerk direct meenemen en betaalt in 12 maanden, zonder rente. Voorwaarde is dat u gedurende de looptijd abonnee bent.

Cadeaubon

Een origineel cadeau, omdat kunst heel persoonlijk is. De cadeaubon kan worden gebruikt voor de aankoop van een kunstwerk of een cadeau artikel. Ook kan de ontvanger die graag kunst wil lenen, de bon gebruiken voor de betaling van abonnementsgeld. De bon is in elk gewenst bedrag te krijgen en is onbeperkt geldig. Bij de cadeaubon krijgt u een gratis geschenkmapje.

Vraag de cadeaubon direct aan via het contactformulier.