Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag 12.00 -18.00 uur.
Zaterdags gesloten in mei, juni en aug.

Vakantiesluiting:
zat. 3 t/m ma. 23 aug.

Contact

Werkwijze particulieren

Abonnee worden

Inschrijven als abonnee kan tijdens een bezoek op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en het ondertekenen van een machtiging voor automatische incasso van het abonnementsgeld.

Inschrijven kan ook online. Bij het eerste bezoek moet een nieuwe abonnee een geldig legitimatiebewijs tonen en een machtiging voor automatische incasso van het abonnementsgeld ondertekenen. Bij inschrijving als abonnee worden de ‘algemene voorwaarden voor particuliere abonnees’ verstrekt.

Abonnement opzeggen

Wij hanteren geen opzegtermijn. Abonnementen kunnen worden gestopt, zodra de geleende kunstwerken zijn ingeleverd en er geen betalingsachterstand is.

Ruilen

Een abonnee mag onbeperkt kunstwerken omruilen. De uitleenperiode van een kunstwerk is een jaar. Daarna dient het te worden omgeruild of kan de abonnee vragen om verlenging van de uitleentermijn. Verlenging is alleen mogelijk als het kunstwerk niet door een andere abonnee is gereserveerd.

Verzekering

Bij het abonnement is de verzekering van de kunstwerken inbegrepen. Alleen als er sprake is van nalatigheid zullen de kosten op de abonnee verhaald worden. Schade aan glas en lijsten is niet verzekerd. Eventuele schade wordt door ons tegen kostprijs hersteld.